e-rotiseis | Ερωτήσεις - Απαντήσεις Για Τα Πάντα

Ρώτησε / Απάντησε / Μάθε

Θα ήθελα να ενημερωθώ για την ύλη των εξετάσεων.[ιεκ]


1 σχόλιο:

  1. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.eoppep.gr Θεματική ενότητα: Εξετάσεις Πιστοποίησης Αποφοίτων Ι.Ε.Κ. → Κανονισμοί Πιστοποίησης Ειδικοτήτων ΙΕΚ

    Για την εξέταση του Θεωρητικού Μέρους των Εξετάσεων Πιστοποίησης Επαγγελματικής Κατάρτισης Αποφοίτων Ι.Ε.Κ., οι εξεταζόμενοι καλούνται να απαντήσουν σε αριθμό ερωτήσεων που αναφέρονται στο Θεωρητικό Μέρος του γνωστικού αντικειμένου κάθε ειδικότητας. Οι ερωτήσεις αυτές αποτελούν μέρος του συνόλου των ερωτήσεων που υπάρχουν στον εκάστοτε ισχύοντα Κανονισμό Πιστοποίησης για κάθε ειδικότητα.

    Τον Κανονισμό Πιστοποίησης κάθε ειδικότητας μπορείτε να αναζητήσετε στο δικτυακό τόπο του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.ΕΠ www.eoppep.gr, μέσω της διαδρομής: Εξετάσεις Πιστοποίησης Αποφοίτων Ι.Ε.Κ. →Κανονισμοί Πιστοποίησης Ειδικοτήτων ΙΕΚ. Επιλέγετε την ειδικότητα που σας ενδιαφέρει για να βρείτε τις ερωτήσεις.

    Για την εξέταση του Πρακτικού Μέρους των Εξετάσεων Πιστοποίησης Επαγγελματικής Κατάρτισης, οι υποψήφιοι εξετάζονται σε θέματα που επιλέγονται από τους εξεταστές από κατάλογο στοχοθεσίας πρακτικών ικανοτήτων και δεξιοτήτων που περιλαμβάνονται στον ισχύοντα Κανονισμό Πιστοποίησης της εξεταζόμενης ειδικότητας.

    {sliderΕίναι δυνατή η αναβαθμολόγηση του γραπτού μου;|closed}

    Το θεσμικό πλαίσιο του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. δεν προβλέπει επανεξέταση, αναβαθμολόγηση ή διαδικασία ένστασης. Μπορείτε βέβαια να υποβάλετε οποιοδήποτε ερώτημα, αλλά η βαθμολογία που έχει ανακοινωθεί είναι η τελική και δεν αλλάζει.

    Στο θεσμικό πλαίσιο της πιστοποίησης υπάρχει πρόβλεψη, ώστε σε περίπτωση που γραπτό δοκίμιο παρουσιάζει διαφορά βαθμολογίας μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου βαθμολογητή μεγαλύτερη από τρεις (3) μονάδες, να προωθείται αυτομάτως για αναβαθμολόγηση από τρίτο βαθμολογητή.

    Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ακολουθεί ανακοίνωση στο δικτυακό μας τόπο για 'επίδειξη γραπτού', που αφορά μόνο στο θεωρητικό μέρος των εξετάσεων. Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για να δείτε το γραπτό σας στις ημερομηνίες που θα ανακοινώνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή