e-rotiseis | Ερωτήσεις - Απαντήσεις Για Τα Πάντα

Ρώτησε / Απάντησε / Μάθε

Συμμετείχα στις εξετάσεις Πιστοποίησης Επαγγελματικής Κατάρτισης Αποφοίτων ΙΕΚ. Πώς μπορώ να δω τα αποτελέσματα;


1 σχόλιο:

  1. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.eoppep.gr Θεματική ενότητα ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΙΕΚ -> Αναζήτηση Αποτελεσμάτων Εξετάσεων Πιστοποίησης Επαγγελματικής Κατάρτισης

    Για την πιο πρόσφατη περίοδο: Τα αποτελέσματα του Θεωρητικού και Πρακτικού Μέρους των Εξετάσεων Πιστοποίησης Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ. της πιο πρόσφατης περιόδου είναι διαθέσιμα μέσω της ιστοσελίδας για όλους τους συμμετέχοντες, όλων των ειδικοτήτων, πλην της ειδικότητας «Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών».

    Για την πρόσβαση στο σύστημα, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να πληκτρολογήσουν:

    Α. τον Αριθμό Μητρώου Καταρτιζομένου (Α.Μ.Κ.) - αναγράφεται στη Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΒΕΚ),
    Β. τους 3 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, και
    Γ. τους 2 αρχικούς χαρακτήρες του ονόματος, όπως ακριβώς είχαν αναγραφεί στην αίτηση συμμετοχής.

    Για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα στην πρόσβαση λειτουργεί η γραμμή υποστήριξης κοινού (HelpDesk) 210-2709150. Σε καμία περίπτωση, αποτελέσματα δεν ανακοινώνονται τηλεφωνικά.

    Οι επιτυχόντες και στα δύο μέρη (Θεωρητικό και Πρακτικό) των Εξετάσεων Πιστοποίησης Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ., μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις χορήγησης Βεβαίωσης Πιστοποίησης Επαγγελματικής Κατάρτισης.

    Σχετικές οδηγίες και έντυπο αίτησης, μπορούν να αναζητήσουν οι επιτυχόντες στην ιστοσελίδα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. μέσω της διαδρομής: Εξετάσεις Πιστοποίησης Αποφοίτων Ι.Ε.Κ. → Βεβαίωση Πιστοποίησης. Για περισσότερες πληροφορίες και για τη σχετική ανακοίνωση μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. www.eoppep.gr.

    Για παλαιότερα έτη: Για τα αποτελέσματα του Θεωρητικού και Πρακτικού Μέρους των Εξετάσεων Πιστοποίησης Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ. που αφορούν σε παλαιότερες εξεταστικές περιόδους (πλην της τρέχουσας), μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 210 2709156, ή στη γραμμή υποστήριξης κοινού (HelpDesk) του Τμήματος Πιστοποίησης Προσόντων στο 210-2709150

    ΑπάντησηΔιαγραφή