e-rotiseis | Ερωτήσεις - Απαντήσεις Για Τα Πάντα

Ρώτησε / Απάντησε / Μάθε

Πώς μπορώ να πάρω τη Βεβαίωση Πιστοποίησης;


1 σχόλιο:

  1. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.eoppep.gr Θεματική ενότητα: Εξετάσεις Πιστοποίησης Αποφοίτων Ι.Ε.Κ. → Βεβαίωση Πιστοποίησης

    Οδηγίες για τη χορήγηση της Βεβαίωσης Πιστοποίησης καθώς και το έντυπο της Αίτησης, το οποίο απαιτείται να συμπληρώσετε για την έκδοση της Βεβαίωσης, μπορείτε να αναζητήσετε στην ιστοσελίδα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. www.eoppep.gr, μέσω της διαδρομής: Εξετάσεις Πιστοποίησης Αποφοίτων Ι.Ε.Κ. → Βεβαίωση Πιστοποίησης. Την αίτησή σας τη λαμβάνουμε με ταχυδρομείο ή με τηλεομοιότυπο (ΦΑΞ) στο 210-2709142.

    Οι αιτήσεις για Βεβαιώσεις Πιστοποίησης εισέρχονται στο φορέα από την υπηρεσία Πρωτοκόλλου του Οργανισμού, πρωτοκολλούνται και στη συνέχεια μεταβιβάζονται στο Τμήμα Πιστοποίησης Προσόντων για να απαντηθούν και να εκδοθεί η σχετική Βεβαίωση με σειρά προτεραιότητας ανά αίτηση.

    Οι Βεβαιώσεις Πιστοποίησης αποστέλλονται με απλό ταχυδρομείο στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει στην αίτηση σας. Σε περίπτωση που έχετε δηλώσει αποστολή με courier, η διαδικασία είναι η ίδια αλλά με δική σας χρέωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή